Globalisternas girighet och maktbegär orsakar misär

anthropocene

Nästan samtliga ledande svenska politiker inom det styrande etablissemanget bekänner sig idag till det vi kallar nyliberalismen och dess globalistiska ideologi. Det övergripande målet för den förda politiken som alla bekänner sig till är strävan efter maximal BNP-tillväxt. Att BNP bara är ett mått på aktiviteten i ekonomin och inte på nyttan, bryr man sig inte om. Man lever med föreställningen av stigande BNP innebär högre levnadsstandard för alla. Jag skall här visa ett exempel på att detta inte alls stämmer.

Mest uttalat är stödet från Liberalerna och Centern, men även Moderaterna och Socialdemokraterna sluter upp bakom dessa idéer. Övriga partier i sjuklövern stödjer globalismen utan att de själva förstår det. Jag har tidigare här, här och här redogjort för hur större delen av våra partier kastat sina historiska värderingar överbord och ställt upp bakom de stora globala företags- och bankintressena.

Mot denna bakgrund kan det inför valet vara…

Visa originalinlägg 1 144 fler ord

En kommentar på “Globalisternas girighet och maktbegär orsakar misär

  1. Det här är så lömskt och försåtligt så det luktar lång väg. Hur kan det komma sig att SD utelämnas i den här annars mycket riktiga och bra kritiken? Har någon sett ett handlingsprogram från SD där dom beskriver hur man skall ta itu med dessa dom mäktigaste krafterna i dagens värld?
    Nähä, tänkte väl det.

    Vad Bern gör är att han ännu en gång framställer nationalismen som om det vore en motpol till globalismen. Detta är ren lögn! Dom som tjänar på globalismen är samma personer som tjänar på nationalismen. Nationalisterna i SD varken kan eller vill tampas med dom internationella storföretagen. Det dom gör är istället att springa deras ärenden och försöka lura i folk att det är invandrarna som har dränerat statskassan när det i själva verket är storkapitalisterna själva som har gjort det. Bondfångeri är ett gammalt och synnerligen passande ord för det Bern håller på med.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s