Sluta tramsa

Stan är full av människor som inte ser ut som Svenskar, som inte talar Svenska (åtminstone inte utan brytning) och inte alltid beter sig som Svenskar. Varför?

Jo, för att några vill ha det så. Makthavare har på olika sätt trixat och fixat i syfte att fylla Sverige och andra västländer med en massa invandrare.

Vill vi Svenskar ha det så? Ingen har frågat oss.

Många Svenskar är godhjärtade och vill hjälpa de som har det svårt. Är det vad massinvandringen handlar om?

Nej, egentligen inte. Om vi vill hjälpa andra är det ofantligt mycket mer effektivt att göra det i flyktinglägren i närområdena. Makthavare har ljugit och förespeglat att vi hjälper flyktingar genom denna massinvandring. Men så är inte fallet.

Vi lägger ofantliga resurser på att hantera en massa unga män som passerat otaliga säkra länder för att, väl här, slänga sina pass och påstå sig vara barn i syfte att få medborgarskap i bidragsparadiset Sverige.

Så sluta tramsa om att det handlar om att hjälpa. Det handlar om att fylla landet med invandrare. Det är det enda det handlar om!

Varför man vill göra det berättar man inte. Men kostnaderna är oerhörda. Vi får betala dyrt. Men kommande generationer får betala ännu dyrare. Vi har bara sett början…

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s