Svar till en godhetsknarkare

Jenny Strömstedt skriver på Expressen (genom unvis.it så att du slipper ge skurk-media klick) bland annat: ”ett Sverige där människor ska kunna få asyl från krig och förtryck”.

Hon menar givetvis ett Sverige där unga män får medborgarskap trots att de ”flytt” genom ett antal säkra länder där de skulle kunnat sökt asyl, de har slängt sitt pass för att öka sina chanser till asyl, de ljuger om sin ålder, de ljuger om var de kommer ifrån, osv.

Vad är det som är så gott med att ge bort alla våra pengar till sådana istället för att hjälpa våra gamla och fattiga samt kvinnor och barn i flyktinglägren (som vi vet är riktiga flyktingar – till skillnad från dessa män där en del är terrorister och de flesta är ekonomiska ”flyktingar”)?

Hon skriver också: ”Så nej, drömmen om ett öppet Sverige med rum för mångfald är inte drömmen om terrorism”.

Nej, men det är en dröm som leder till ökad terrorism i Sverige. Även om det inte är det godhetsknarkarna vill ha så är det det de bidrar till.

Eftersom jag inte besöker skurk-media hittade jag Jennys krönika genom bloggen iotakt där Jonas Andersson förtjänstfullt kritiserade hennes ogenomtänkta alster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s