Vi ”rasister” är de goda

Vi främlingsfientliga rasister, fascister, nazister, och vad de nu kallar oss, är de som är kloka och har goda intentioner. De så kallade anti-rasisterna är de korkade och/eller onda.

Det är inte vi rasister som vill ta ifrån de kvinnor och barn som lider i flyktinglägren för att ge åt terrorister, flyktingsmugglare, lögnare som slängt sina pass och passerat ett antal säkra länder för att ljuga till sig bidrag i Sverige, samt otaligt annat löst folk.

Det är inte vi som allierar oss med de som plundrar Sverige som George Soros och hans vänner i den globalistiska finansmaffian, Anne Ramberg och hennes liga av ohederliga advokater, Henrik Schyffert och andra bajsrunkande ”kändisar”, politiker och ”journalister”.

Det är inte vi som låter människofientliga totalitära ideologier som kommunism och islam hållas. Det är inte vi som allierar oss med islamister som vill införa förtryckande stenålderslagar där människor halshuggs och kvinnor tvingas klä sig som spökplumpen.

Nej, den som inte är rasist idag är antingen korkad eller ond, eller bådadera. ”Rasist” är numera en hedersbetygelse som du kan bära med stolthet.

Erik Svensson

5ven55on.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s